Snoeien Aartselaar

Bomen snoeien is vakwerk

Ben u op zoek naar een vakman voor het snoeien van uw bomen in Aartselaar? Dan bent u aan het juiste adres. Het snoeien van bomen moet immers vakkundig gebeuren. Een foutieve snoei (schending takkraag, onnodige grote snoeiwonden, slechte periode, onoordeelkundige snoei...) kan de ommekeer van de vitaliteit van de boom inzetten. Het kan leiden tot verzwakking, met eventuele ontwikkeling van ziekten (bacterieel, viraal, schimmels) en plagen (insecten) tot gevolg.

Specaliteiten in snoei

U kunt op mijn beroep doen voor diverse manieren van snoeien van uw bomen in Aartselaar of omgeving. Mijn specialiteiten zijn jeugdsnoei, begeleidingssnoei, onderhoudssnoei en het doelgericht weghalen van takken die een conflict boom-omgeving veroorzaken, alsook demontages en vellingen.

Snoeien in Aartselaar en daarbuiten

Vooral in Terhagen, Reet, Rumst, Boom, Kontich, Duffel, Aartselaar, Edegem, Hove, Mortsel... hebben we met het snoeien al heel wat klanten geholpen. Vaak kan met een doelgerichte ingreep de klachten verholpen worden, en toch de boom in zijn esthetische en ecologische waarde behouden blijven.

Volledig snoeiwerk, vlot en efficiënt

Voor snoeiwerken maak ik zelden gebruik van een hoogtewerker. Een hoogtewerker geraakt niet altijd tot bij de boom, en al klimmend bereik je alle plaatsen in de kruin: zo ga je voor het volledige werk.

Voor sommige klussen echter kan een hoogtewerker de efficiëntie zodanig verhogen dat we de kosten er kunnen uithalen.

Wilt u meer weten over het laten snoeien van uw bomen in Aartselaar of elders? Neem dan contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.