Boomverzorger Aartselaar

Ervaren boomverzorger

U bent op zoek naar een boomverzorger in Aartselaar of omgeving die weet waar hij mee bezig is en de nodige ervaring in huis heeft? Dat is helemaal terecht, want boomverzorging is een vak apart. Een vak bovendien dat continu evolueert. Er komen doorheen de tijd almaar nieuwe inzichten bij over welke verzorging bomen nodig hebben.

Ik heb als boomverzorger in hart en nieren al flink wat bagage en ervaring. Daarbovenop zorgt de regelmatige bijscholing voor een doorgedreven kennis die helemaal in lijn is met de laatste inzichten in de wereld van de boomverzorging.

Totaalpakket aan boomverzorging

Boomverzorging is een verzamelnaam voor allerhande handelingen die verband houden met bomen. Zo is een boomverzorger zowel bezig met de aanplanting van bomen, het snoeien, maar ook met het vellen. Bij elke levensfase van de boom kan een boomverzorger een meerwaarde betekenen. En dat kan gaan over zowel grote als kleine werkzaamheden.

Aanplanting van bomen in Aartselaar

Een van de mooiste zaken aan het werk van een boomverzorger is het planten van nieuwe bomen. Belangrijk bij het aanplanten van bomen is ook de opvolging in deze eerste levensfase. Tijdens de eerste levensjaren is bijvoorbeeld een correcte begeleidingssnoei onontbeerlijk voor een mooi eindbeeld. Lees hier meer over het aanplanten van bomen en de bijhorende opvolging.

Snoeien van bomen

De juiste manier van snoeien is van levensbelang voor een gezonde boom. M'n specialiteiten zijn jeugdsnoei, begeleidingssnoei, onderhoudssnoei en het doelgericht weghalen van takken die een mogelijk probleem kunnen verzoorzaken. Ontdek meer over het snoeien van bomen.

Standplaatsverbetering

Een ongeschikte standplaats kan voor tal van problemen zorgen. Dat kan gaan van een minder esthetische boom tot echt problemen met de gezondheid van de boom en uiteindelijk zelfs mogelijk sterfte. Met een standplaatsverbetering geven we de boom een nieuwe kans.

Veiligheidscontrole bomen

Gebreken of ziektes aan bomen kunnen leiden tot onveilige situaties. Het is dan ook van het grootste belang om deze problemen tijdig vast te stellen met het oog op een mogelijke ingreep.

Bomen vellen of demonteren

Wanneer een boom voor zodanige overlast zorgt of een gevaar voor de omgeving betekent kunnen we de boom vellen of demonteren (wanneer hij zich op een plaats bevindt waar vellen te gevaarlijk is). Alvorens we de boom vellen, zullen we altijd eerst kijken of dit noodzakelijk is. In veel gevallen is er immers een oplossing mogelijk mét behoud van de boom.

Boomverzorging in Aartselaar en daarbuiten

Ik ben boomverzorger in Terhagen, Rumst, maar werk over heel België.

Werkwijze boomverzorging

Meestal is een bezoek bij u ter plaatse in Aartselaar of elders aangewezen om de aard van het werk en de verwachtingen van de klant goed in te schatten. Dan volgt een gefundeerde en vrijblijvende offerte.

Naargelang uw voorkeur werk ik aan een vaste prijs of in regie.

Alle werken worden veilig uitgevoerd naar derden toe en voor onszelf, altijd met het oog op een zo laag mogelijke ecologische impact.

 

Zit u met een boomgerelateerd probleem en u bent op zoek naar een boomverzorger in Aartselaar of elders? Neem gerust contact op voor vragen of een gratis offerte