Bomen vellen Sint-Katelijne-Waver

Eerst en vooral: is het nodig om de bomen te vellen?

Een conflict rond een of meerdere bomen kan vaak opgelost worden zonder de boom te moeten vellen. Eerst wordt dus de noodzaak tot vellen besproken. Iedereen ziet graag bomen, maar al te vaak is de verdraagzaamheid er tegenover aan de lage kant. We onderzoeken dus eerst of het echt nodig is om de boom of meerdere bomen te vellen.

Gevaarlijke bomen vellen in Sint-Katelijne-Waver en omgeving

Als een boom echter een reëel gevaar betekent of een ernstige overlast vormt, dan moet soms worden overgegaan tot het vellen ervan. Op zoek naar een ervaren vakman voor het vellen van bomen in Sint-Katelijne-Waver en ruime omgeving? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Bomen vellen die niet mogen vallen

Staat een te verwijderen boom op een moeilijke of te delicate plaats om te vellen ( op de scheiding, boven een veranda, tussen huizen in,... ) en is vormt het vallen bij het vellen van de boom een mogelijke gevaar? Dan  demonteren we de boom en halen we hem in stukken neer. 

Dat houdt in dat een klimmer en een grondman de boom uit elkaar puzzelen met gespecialiseerd klim- en afvangmateriaal. We doen dat uiteraard zonder schade toe te brengen aan de omgeving.

Bomen vellen in Sint-Katelijne-Waver, maar ook in heel België

Uiteraard ben ik voor het  vellen en demonteren van bomen eveneens werkzaam in de regio: Terhagen, Reet, Rumst, Boom, Kontich, Duffel, Hove, Edegem, Mortsel, Antwerpen, Lint..., maar evengoed beschikbaar in heel Vlaanderen en België.

Naast het vellen of demonteren van bomen kunt u bij mij ook terecht voor aanplanting, een boomveiligheidscontrolestandplaatsverbetering of het snoeien van bomen.

Hoeveel kost boom vellen?

De kostprijs van het vellen van een boom is afhankelijk van verschillende factoren.
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en een offerte voor het vellen van uw boom in Sint-Katelijne-Waver of ruime omgeving.